На факультеті реалізовано сучасний підхід до навчального процесу:
- Навчання з управління готелем на віртуальних симуляторах бізнес-процесів НОТS (вперше в Україні з 2017р).
- Робота в консалтинговій групі готельно-ресторанного бізнесу з реальними проектами.
- Тренінги, семінари та майстер-класи від відомих рестораторів, шеф-кухарів і готельєрів.
- Сучасна матеріально-технічна база з професійною кухнею, комп’ютерним класом, лабораторією барної справи і віртуальними симуляторами бізнес-процесів.
ЦІКАВІ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ І ДИСЦИПЛІНИ: Організація готельного і ресторанного бізнесу, кулінарне мистецтво, барна справа, основи роботи сомельє, стратегічний менеджмент і маркетинг, електронний бізнес, технології продуктів ресторанного господарства, харчові технології, кейтеринг, автоматизовані системи управління підприємствами ресторанного господарства, управління якістю продукції на підприємствах ресторанного і готельного господарства, проектування підприємств ресторанного та готельного господарства.
ЦІКАВИЙ ТА ПРИКЛАДНИЙ ДИПЛОМ кожного студента – це реальний проект СВОГО ресторану, готелю, готельно-ресторанного комплексу з повним комплектом документації, бізнес-планом і концепцією.
На факультеті створені сучасні спеціалізовані навчальні лабораторії:
- Лабораторія «Здорового харчування»;
- Лабораторія «Організація ресторанної справи»;
- Лабораторія «Організація готельної справи»;
- Лабораторія «Барна справа і сомельє»;
- Лабораторія «Кулінарного мистецтва»;
- Кабінет проектування і дизайну ресторанів, готелів та туристичних ком-плексів з мультимедійним обладнанням;
- Комп´ютерний клас оснащений сучасним професійним програмним забезпеченням з автоматизації роботи ресторану і готелю.
Більш детально ознайомитися з дисциплінами кожної спеціальності можна на сайтах випускових кафедр:
- Кафедра Готельно-ресторанного бізнесу – СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
- Готельно-ресторанна справа
- Кафедра Технології ресторанного і оздоровчого харчування – СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
- Технології ресторанного бізнесу
- Ресторанні технології здорового харчування