Аналітика в ресторані

Друзі! Запрошуємо вас на цікаву відкриту лекцію комерційного директора компанії Synergy Group, нашого випускника – Олександра Валігурського.

Synergy Group – мережа найкрутіших ресторанів в Одесі (Reef, Beerteka, The Roastery, Yug та багато інших).

Олександр Валігурський закінчив спеціальність “Готельно-ресторанна справа” в ОНТУ, пройшов шлях від офіціанта до керівника ресторану, а зараз відповідає за комерційну діяльність та аналітику близько десяти ресторанів компанії. Ще студентом Олександр проходив программу міжнародної практики в готелях і ресторанах Туреччини від компанії Anex Tour, приймав участь у кулінарному конкурсі BBQ та був одним з організаторів першого в історії Одеси ресторанного форуму “Гастрозона”.⠀

Олександр Валігурський на лекції розповість про фінансову аналітику в ресторані, що і як потрібно аналізувати, як приймати правильні рішення, що рахувати, на що звертати увагу в роботі ресторану та багато чого корисного. Лекція буде цікава не лише студентам, а й керівникам і власникам ресторанів!

Приєднуйтесь до лекції онлайн 3 вересня о 11:30 по Україні за посиланням – https://us04web.zoom.us/j/5763166070?pwd=OWxVUWZ4OFpJNzd6YkFUUFdHTmRtdz09

PS Нагадуємо, що зараз проходить набір абітурієнтів на спеціальність “Готельно-ресторанна справа” в ОНТУ (у минулому Харчова Академія). Ви можете поступити на магістра і бакалавра за спрощеними умовами! Більше інформації на нашому сайті – http://horeca.ontu.edu.ua/grs/