1 листопада 2023 року, творча спільнота студентів під керівництвом голови Студентської Ради факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеського національного технічного університету, Марії Лазаревої, разом із Феліксом Внуковим, учасником барного гуртка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ, влаштували захоплюючий майстер-клас з приготування напоїв на основі гарбуза на честь містичного і веселого свята Хелловін. Гарбуз, що є традиційним символом цього свята, відіграв важливу роль як в українській, так і в світовій культурі.
Під час майстер-класу студенти вразили своєю креативністю і артистичністю, продемонструвавши приготування п’яти різноманітних напоїв на основі гарбуза. Серед них були гарбузовий латте, ароматний гарбузовий чай, освіжаючий гарбузовий мохіто, гарбузовий раф з ноткою перцю та чудовий гарбузовий напій з прянощами.
Під час майстер-класу наші гості поглибили свої знання щодо походження свята Хелловін та відкрили для себе корисні властивості гарбуза. У проведенні цього заходу також взяли участь студенти першого курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, які під керівництвом викладача Юлії Антонюк вдало підготували смачні тематичні закуски.
Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технічного університету завжди підтримує талановиту молодь та щиро бажає студентам успіхів у навчанні та професійному зростанні.