Гурток «Тенденції розвитку барної індустрії»

В рамках чергової робочої зустрічі науково-дослідного гуртка «Тенденції розвитку барної індустрії» на початку травня 2023 року студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом доц. Коваленко Н.О. поглибили свої знання, пов’язані з розвитком барної індустрії, використовуючи сучасне обладнання кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету.

Цього разу тематикою дослідження стали концептуальні коктейлі з голлівудських фільмів, а саме коктейлі Vesper, Том Коллінз, Aqua Velva.

Цікаві факти про коктейлі:

–  Vesper – улюблений коктейль Джеймса Бонда. Терпкий, свіжий та цікавий у приготуванні.

–  Том Коллінз – особлива любовна пристрасть героя Роберта Де Ніро. Це класичний міцний коктейль з гірким присмаком.

–  Aqua Velva – улюблений напій героя Джейка Джилленхола у фільмі «Зодіак».

В ході роботи гуртка було відтворено коктейлі за рекомендованими рецептурами, проведено оцінку їх смакових якостей і запропоновано варіанти кращого поєднання інгредієнтів у цих змішаних напоях. На основі отриманих результатів досліджень студенти гуртка готують наукові тези на тему «Роль концептуальних коктейлів у просуванні барного продукту», а також планують виступити з доповіддю на Всеукраїнській конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» 17 травня 2023 р.

https://ontu.edu.ua/student_conference_integration_innovation

 

2023-05-16_01-30-09

Відеозвіт зустрічі барного гуртка можна подивитись тут :

https://www.tiktok.com/@nataliiakovalenko888/video/7229794981676993798?_r=1&_t=8c4XQ4SPLkL&social_sharing=v3

https://www.tiktok.com/@nataliiakovalenko888/video/7229647796092144902?_r=1&_t=8c3re0DhdUj&social_sharing=v3