Х Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених 2021

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ ТА МОЛОДІ НАУКОВЦІ!

Наукове товариство студентів, аспірантів і молодих учених Одеської національної академії харчових технологій

запрошує Вас взяти участь у роботі

Х Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених
«ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИРОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ»
яка відбудеться 20-21 травня 2021року

Місія конференції – залучення талановитої молоді до наукової діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
Форма участі: очна, заочна.
Мови конференції: українська, англійська.

НАУКОВІ СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ:

1. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу: сервіс, гостинність, туризм.
2. Менеджмент і маркетинг у системі готельно-ресторанного бізнесу. ІТ-технології у
галузі гостинності.
3. Сучасні підходи до впровадження додаткових послуг анімації, SPA і Wellness в
готельному бізнесі.
4. Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства. Управління
проектами в індустрії гостинності.
5. Новітні технології приготування і дизайну страв. Тренди в барній індустрії.

В рамках наукової конференції відбудеться круглий стіл «Основні проблеми і
рекомендації при підготовці кадрів індустрії гостинності» за участю студентів,
аспірантів, науково-педагогічних працівників, провідних фахівців готельно-
ресторанного бізнесу.

ЧЛЕНИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ
Поварова Н.М. – проректор з наукової роботи ОНАХТ, к.т.н., доцент
Ткач В.О. – декан факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-
готельного бізнесу ОНАХТ, д.е.н., професор
Лебеденко Т.Є. – зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНАХТ, д.т.н.,
професор

 

 

п1 п2