15 лютого 2024 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технічного університету відбувся цікавий майстер-клас, учасниками якого стали талановиті учні Приморського ліцею.
Майстер-клас розпочався в атмосфері ентузіазму та творчості. Ведучий заходу, викладач Андрій Шуба, розповів учням про таємниці вибору інгредієнтів та правильної техніки приготування автентичної гавайської піци. Учасники мали можливість не лише слухати цікаві факти, але й доторкнутися до секретів приготування справжньої “Гавайської” піци і власноруч приготувати її, а потім продегустувати.
Робота учнів під керівництвом викладача і студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» перетворила кулінарний майстер-клас у справжнє мистецтво. Сміливі комбінації ананасів, курки, сирів та інших екзотичних інгредієнтів створили неповторний смак і аромат готової піци, яку учні із задоволенням спробували і поділились враженнями.
Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу висловлює вдячність викладачам Денису Попкову, Антонюк Юлії, Андрію Шубі, студентам 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», студентській Раді факультету ІТХіРГБ за активну участь в організації майстер-класу.