Викладачі та студенти на WorldFood GastroDays

26 та 27 березня 2024 року викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ (Делі Вікторія, Москвічова Олена, Андрій Шуба) разом із студентами спец. «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у діловій програмі WorldFood GastroDays в м. Київ.

На воркшопі «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» виступили 6 відомих спікерів-практиків (Євген Комаров, Андрій Магалецький, Ігор Постоєнко, Максим Корзун, Уляна та Роман Руді та Наталія Полянська), які передали безцінний досвід з юридичних питань, управління процесами, сервісу, проєктування, фінансів та роботи з командою. Спікери проявили велику експертність та професіоналізм, їхні пояснення були зрозумілими та цікавими, а практичні вправи допомогли нам отримати навички, які можна використовувати в навчальному процесі та в роботі.

В кінці івенту студенти та викладачі відвідали виставку гастрономічних рішень для фахівців індустрії їжі поза домом в якій були представлені виробники та постачальники для обладнання та інвентарю для HoReCa та глобального ринку їжі Out-Of-Home. Метою заходу було ознайомлення учасників з новими виробниками та постачальниками в секторі їжі та напоїв поза домом, знайомство з трендами та інноваціями в цій сфері.

Захід відбувся на високому професійному рівні, викликаючи захоплення у всіх учасників. Досконала організація та розміщення в безпечному місці дозволили насолодитись діловим днем без перерв на повітряну тривогу.

Участь в івенті була корисною та цікавою як для викладачів, так і для студентів, які мали змогу не лише прослухати, а й поспілкуватися зі спікерами заходу. Дуже дякуємо організаторам та конференц-менеджеру Олені Жозі за таку можливість.

Два дні в Києві були надзвичайно плідними та позитивними. Прогулянка та відвідування закладів Києва водночас розслабили та надихнули всіх на продуктивну роботу.

26-27.03.24_1 26-27.03.24_2 26-27.03.24_3 26-27.03.24_4 26-27.03.24_5